[Forside] [baggrund] [køb min viden] [kontakt] [Cases]

Du kan købe min viden og min hjælp
Det kan være, du har en ledig webstilling. Det kan være, du har en konkret opgave på dit website. Jeg kan sikkert hjælpe.

Giv mig et ring eller send en mail, så finder vi ud af, om jeg er den rette til lige det job. Det koster ikke noget at spørge.

Her er nogle eksempler på opgaver, som jeg kan hjælpe med:


Webstrategi - de store linier
Det er ofte nemmere at se et website udefra. Hvad får brugerne ud af at besøge sitet? Hvad er formålet?

Du slipper ikke selv for at involvere dig i opgaven, men jeg kan hjælpe med at sætte gang i - og styre processen. Så har I bagefter et klarere billede af, hvor I vil hen, hvorfor det er fornuftigt - og hvad der skal forandres for at nå derhen.

Denne type af opgaver varierer utroligt i omfang, og derfor starter vi med at tage en snak om dine behov og forventninger, før vi snakker pris.


Usability - noget er galt
Næsten alle sites har godt af et par friske øjne. De fleste sites “sander til”, efterhånden som det ene lille ekstra initiativ efter det andet dukker op.

Har du brug for en gennemgang af dit site, så ring. På en-to dage kan vi typisk få beskrevet nogle af de værste problemer, så du har et godt udgangpunkt for at få rettet op på sitet, få lappet hullerne og fjernet de værste bøffer.


Artikler/artikelpakker
Har du et projekt, et blad eller et par artikler du har brug for hjælp til, så ring. Research, vinkling og journalistik er det jeg har beskræftiget mig med i 10 år.
 

 Blog | Twitter | LinkedIn | Facebook

Adresse: Halvtolv 18, 1. tv. 1436 København K | Mobil: +45 - 53537374 | Mail: ernst@ernstpoulsen.com | Kort: Her bor jeg